INCHEON KOREAN FRIED CHICKEN ALMERE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 36 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Incheon Korean Fried Chicken Almere. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2024 om 19:36 Super lekker eten en was ook sneller bezorgd dan verwacht. Het was nog lekker warm. Het is wel ietsjes duur, maar het zeker waard! Heel erg van genoten.
22 apr 2024 om 19:09 Alles echt lekker , maar ik mis een frisse bite
10 mrt 2024 om 8:05 Het eten is v snackbar niveau. Niet vies, maar ook niet bijzonder. Denk niet dat ik nog een keer ga bestellen.
7 mrt 2024 om 21:55 Probeer een ander recept aub dit is niet zo lekker!
1 mrt 2024 om 20:19 Ik zeg niet snel dat eten smerig is. Maar dit was echt niet normaal vies. Bespaar jezelf veel geld!
28 feb 2024 om 22:31 Heerlijke eten geweldige service
26 feb 2024 om 15:24 Vond de kip die ik kreeg koud en totaal niets met korea te maken hebben, eerst gefrituurd dan de ene met ketchup de ander met ketjap manis overgoten echt niet te hachelen dan wat sesam zaadjes erop en dat moet dan koreaans zijn echt een facade.
22 feb 2024 om 20:22 Took way too long to arrive and food wasn’t very warm anymore.
27 jan 2024 om 21:53 Wij vonden de kip erg lekker,ga zeker vaker bestellen.!! !
28 dec 2023 om 0:58 Kip was erg vettig, beide smaken waren vooral heel zoet en zout, kan wel een pitje gebruiken. Smaak werd snel saai.
27 dec 2023 om 19:18 Het was toch wel verrassend lekker gelukkig. Op tijd bezorgd
25 dec 2023 om 19:59 Ordered the chicken for Christmas dinner, but God left us this evening. Chicken was soggy, with more coating than meat. Got a bone in the tender. Fries was so oily, I can fry an egg on what dripped down. Never ordering again.